Eagle Town CrossFit & ETCF MVMT

pieniyläala

Ajankohtaista

Eagle Town CrossFit:n tilat löytyvät Mussalosta, Savotan vanhasta puulaboratoriosta. Sisäänkäynti laboratoriorakennuksen vasemmasta päädystä.

Verkkokauppa:

https://eagletowncrossfit.illico.fi


Eagle Town CrossFit & ETCF MVMT

Monipuolisinta valmennusta Kotkan alueella!

Mussalosta Eagle Town CrossFit & ETCF MVMT tiloista löytyy jokaiselle jotakin. Saman katon alta on valittavissa CrossFit-harjoittelua, taitoharjoittelua voimistelutyyliin sekä  liikkuvuus -ja kehonpainoharjoitteita. Monipuolisesta lukujärjestyksestämme löytyy varmasti jokaiselle jotakin!

Salin tarjonta sopii niin aloittelijalle kuin edistyneemmällekin harjoittelijalle.  Tuomme Kotkan alueelle ainutlaatuisen harjoittelukonseptin, jossa keskitymme hyödyntämään toiminnallista harjoittelua, kehonpainoharjoittelua, kahvakuulia, voimistelurenkaita ja luonnollista liikkumista. Näillä elementeillä luodaan tasapainoinen lähestymistapa harjoitteluun.  Luotamme harjoittelussa laadukkaaseen opetukseen ja progressiiviseen kehitykseen. Uskomme, että kehitys alkaa liikkuvuudesta. Hyvästä liikuvuudesta seuraa parempi liikkeen kontrollointi. Hyvällä liikkuvuudella ja liikkeen kontrolloinnilla  varmistetaan myös voimaharjoittelussa maksimaalinen kehitys turvallisesti ja tehokkaasti.

Movement-tunnit ovat luotu sellaisenaan omaksi harjoittelukonseptikseen, mutta ovat myös erinomaisia tunteja tukemaan muutakin harjoittelua, kuten CrossFit-harjoittelua.

Tunneilla keskitytään liikkuvuuteen sekä perusharjoitteisiin kuten keskivartalon lihasten vahvistamiseen. Hyvästä liikkuvuudesta ja tukilihasten vahvistamisesta seuraa parempi liikkeen kontrollointi, jolla varmistetaan myös esimerkiksi voimaharjoittelussa maksimaalinen kehitys turvallisesti ja tehokkaasti.

Valmentajat

Jani

Jani | Omistaja | Päävalmentaja

Hierojaopiskelija

CrossFit Level-1 Trainer Certificate

CrossFit Olympic Lifting Trainer Certificate

CrossFit Mobility Trainer Certificate

CrossFit Gymnastics Trainer Certificate

CrossFit Conjugate Methods Trainer Certificate

Westside Barbell -seminaari

SPNL kahvakuula ohjaajakoulutus I

Susku

Susanna ”Susku” | Valmentaja

CrossFit Level-1 Trainer Certificate

Julija | Painonnosto valmentaja

Monipuoliseen urheilutaustaani kuuluu painonnoston lisäksi amerikkalainen jalkapallo, CrossFit, uinti ja koripallo. Näistä olen löytänyt itseni erityisesti voimaa ja räjähtävyyttä vaativissa lajeissa. Painonnosto on ollut vahvasti mukana harjoittelussani vuodesta 2012, aluksi CrossFit harrastuksen ohessa, myöhemmin tavoitteellisemmin tempauksen ja työnnön parissa. Vuonna 2015 nostin omat ennätysraudat ensimmäisissä SM-kilpailuissani ja jo seuraavana vuonna mukaan tarttui SM-pronssia.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, joten sen lisäksi, että olen itse intohimoinen liikkuja, ohjaan liikettä myös työkseni. Painonnoston tekniikkakouluja olen pitänyt aikuisille ja lapsille Savonlinnassa ja Lappeenrannassa vuodesta 2015. Nyt ilokseni olen saanut jakaa painonnoston ilosanomaa myös Kotkassa Eagle Town CrossFit-salilla.
Nostelemisiin!
Emilia | ETCF MVMT valmentaja
”The only bad workout is the one you didn’t do”
Fysioterapeutin peruskoulutus (kesken)
Valmennuksessaan Emilia hyödyntää fysioterapian opintojaan. Ymmärrys ihmisen kehosta ja sen toiminnasta auttaa asiakkaita saavuttamaan kokonaisvaltaisesti hyvinvoivan kehon. Jokaiselle löytyy myös taatusti oma vaihtoehtonsa liikkeistä ja liikkeet opetellaan alusta asti oikein turvallisen harjoituksen takaamiseksi.
Valmentajana Emilia on motivoiva, lempeä, vaativa ja kannustava. Valmennuksessa Emilia hyödyntää omaa pitkää kilpaurheilijan taustaansa yleisurheilun puolelta sekä  harrastetaustaansa kehonpaino-, cross training-, crossfit, telinevoimistelu- ja painonnostoharjoittelusta. Emilian vahvuuksia ovat kärsivällisyys, kaikkien huomioon ottaminen sekä hyväntuulisuus. Tunneilla Emilia toteuttaa omaa treenifilosofiaansa; monipuolisesti erilaisia liikkeitä ja liikkuvuutta, jotta harjoittelusta saadaan ennen kaikkea hauskaa mutta haastavaa monella eri osa-alueella.
 Mikko | ETCF MVMT valmentaja
”Vahva mieli, vahva keho”
Naisten Telinevoimistelu lajitaito1 (Suomen Voimisteluliitto)
Miesten telinevoimistelun lajitaito2 (Suomen Voimisteluliitto)
Miesten telinevoimistelun lajivalmentaja taso1
Telinevoimistelun fyysisen valmennuksen valmentajakoulutus taso1
Movement & Mobility ohjaajan koulutus
Gymnastics Strenght Training coach
Handbalacing coach
Painonnosto ohjaajan koulutus
Cross Training ohjaajan koulutus
Iksa Kahvakuula ohjaajan koulutus
Bodyweight training coach koulutus
Ring Strenght advance kurssi
Ring Strenght basic kurssi
Bodyweight Foundation kurssi
Kuntosaliohjaajan koulutus
Mikko toimii Kotkan telinevoimistelijoiden päävalmentajana ja Mikolla on pitkä valmennuskokemus telinevoimistelusta niin tyttöjen kuin poikien puolelta. Kokemusta löytyy myös cross training-, kahvakuula-,  kehonpainoharjoittelusta (movement, handstand, street workout/calisthenics, gst, mobility) ja painonnostosta. Oikea ihmelapsi siis! Kyseisistä harjoittelumuodoista Mikolta löytyy myös koulutukset ja vuosien kokemus. Mikko on työssään intohimoinen, kärsivällinen ja vaativa, mutta samaan aikaan kannustava, rehellinen ja iloinen. Hyvän ihmistuntemuksen omaava, mahtavalla huumorintajulla ja luonteella varustettu leikkisästi lempinimen ”hollowmies” ansainnut ”vitsailevan sadistinen” valmentaja, joka varmasti muistaa jokaisen oppilaan nimen. Mikko ei valmentajana silittele päätä vaan motivoi, kannustaa ja kaivaa henkilökohtaisen potentiaalin esiin jokaisesta oppilaasta. Entisenä kilpaurheilijana Mikko antaa ja tekee aina kaikkensa oppilaidensa kehityksen eteen, jonka ansiosta Mikko on juurikin oikea valmentaja sinulle, olipa tavoitteesi mikä tahansa.

Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s