Yksi kommentti artikkeliin ”SUNNUNTAI 061215

  1. Haluatteko tietää kuinka sekoilin nuitten tyvärien kanssa tänä itsenäisyyspäivänä? No hyvä, miepä kerron.
    Ensin lähin tuonne Ristikallion linnan tansseihin sellaisen daamin kanssa, jonka nimi oli Fran. No Frani tanssitti minua 7:30min. Tämän jälkeen sanoin sille vähän pettyneenä, että ainaki 31 sekunttia pitäs tiputtaa pois…no siitähän se suuttu ja roimi minua pitkin korvia.
    Tässä vaiheessa olin valmis jo luovuttamaan ja ryömimään takasin Karhuvuoren lämpöön, mutta iltahan ei kuitenkaan loppunu tähän. Otin vähän terästettyä voimajuomaa, kiertelin linnaa ympäriinsä ja tapasin Eagletownristinritari Timon. Timo alko siinä sitten illan tummuessa ehottelemaan… että tanssittaisin vanhaa tuttua, Gracea. Tämä likkahan veti sitten loputki mehut aikaan 3:56. Loppujen lopuksi en tiiä meniköhän tämä vähän yli, mutta mukavaa ainakin oli. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille.

Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s